Privacybeleid

Ons Privacybeleid
 
OrcaCool respecteert uw privacy en stelt alles in het werk om uw gegevens zo veilig mogelijk te verwerken. We hebben nu eenmaal informatie nodig om uw opdracht uit te voeren, en op deze pagina ziet u welke gegevens we daarvoor nodig hebben. Als u zich niet kunt vinden in deze privacyregels kunnen wij u helaas niet via onze website van dienst zijn. Maar u kunt natuurlijk ook persoonlijk in onze showroom langs komen!
 
U kunt een persoonlijk account aanmaken om uw bestelproces te vergemakkelijken. Uw hoeft uw vaste gegevens dan niet in te geven wanneer u wederom een bestelling wilt plaatsen, maar kunt volstaan met een inlognaam en wachtwoord. U kunt echter ook als gastgebruiker uw bestelling voltooien waarbij uw gegevens niet bewaard worden.
 
Van een particuliere klant met account vragen wij:
- een accountnaam en een wachtwoord,
- uw voor- en achternaam, adresgegevens,
- voorkeurs betaalwijze (iDeal, Betaling vooruit, Paypal of contant bij aflevering),
- optioneel een telefoonnummer,
- uw e-mailadres,
- uw voorkeur of u een nieuwsbrief wilt ontvangen of niet,
 
Van een zakelijke klant met account vragen wij daarnaast:
- optioneel uw bedrijfsnaam en btw-nummer,
- optioneel een afleveradres voor uw bestelling
 
Verder wordt tijdens uw winkelsessie uw IP-adres geregistreerd.
 
Wanneer u als gast af wilt rekenen worden op accountnaam en wachtwoord dezelfde gegevens gevraagd maar worden ze niet gekoppeld aan een account.
 
OrcaCool zal uw gegevens uitsluitend delen met derden die betrokken zijn bij de uitvoering van uw bestelling (betaalprovider, bank, verzender) en voor het voeren van onze boekhouding. Ook zij zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te waarborgen.
 
Ten slotte heeft u als eigenaar van uw gegevens het recht om vergeten te worden. Dat houdt in dat wij op uw verzoek alle gegevens die we van u hebben zullen verwijderen behoudens die informatie die we van rechtswegen dienen te behouden. Om vergeten te worden, of voor overige vragen op het gebied van privacy, neemt u contact met ons op. Dat kan via ons reguliere telefoonnummer of, bij voorkeur, per e-mail aan privacy@orcacool.nl.

 

Productgroepen