Klantenservice

Bereikbaarheid

Heeft u vragen over onze producten of tips aangaande de webwinkel, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Dit kan via email: info@orcacool.nl of telefoon: +3145 - 521 34 77 of +316 - 5472 52 42. We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord!

Levertijden

Dankzij onze grote voorraad zijn we in staat om in de meeste gevallen op zeer korte termijn te leveren. Indien een product onverhoopt niet op voorraad mocht zijn, zijn wij afhankelijk van de voorraad en levertijden van onze leveranciers.Wij zullen u hierover tijdig berichten.
Alle producten worden afgeleverd op werkdagen.Indien er sprake is van een afleveradres in b.v. een winkelpromenade, weekmarkt, wegafsluiting, niet bereikbaar voor vrachtverkeer e.d. verzoeken wij U dit kenbaar te maken bij uw bestelling.
Indien er op het door u opgeven adres niemand aanwezig is, zijn wij genoodzaakt om  extra gemaakte kosten bij u in rekening te brengen.
Bestelde artikelen worden met een pompwagen aan de eerste deur geleverd. Controleer de inhoud voordat u ondertekend. Oude apparatuur wordt niet retour genomen.
Verkeerde leveringen die gebruikt zijn kunnen wij niet terugnemen.


Garantie

Onze garantietermijn van de nieuwe producten bedraagt 1 jaar op onderdeel, dus niet op voorrijdkosten en uurloon. Het onderdeel  diend U naar ons op te sturen  en wij zullen zorg dragen voor een nieuw onderdeel.
Glas, schakelaars, hang- en sluitwerk zijn van garantie uitgesloten. Bij beschadigingen, onoordeelkundig gebruik of reparatie voorkomend uit een stroomstoring komt de garantie te vervallen.
De garantietermijn van gebruikt is afhankelijk van het product. Dat wil zeggen op het onderdeel of een omruilgarantie voor eenzelfde product.

Verzendkosten / Transportkosten

De verzend- of transportkosten verschillen per product. De waddeneilanden zijn uitgesloten.
 

Retourneren

Indien u de aangekochte producten wenst te retourneren kan dat binnen 7 dagen na aankoop. U dient de producten onaangebroken en ongeschonden terug te sturen. Na ontvangst storten wij het aankoopbedrag terug op uw rekening. Indien u producten retourneert dient u vooraf contact op te nemen met de klantenservice.
De kosten voor het retourneren zijn voor de afnemer, mits anders afgesproken.

Productgroepen